Çfarë duhet të dini për vaksinën e melanomës? #AmardaCenko #Melanoma #FreskidaMiloti

1 Просмотры
Издатель
Ndiqni “Ejani Tiranë” dhe “Radio Ejani”

Ndiqni kanalin “Ejani Tiranë” në YouTube: https://bit.ly/3CJultB
Ndiqni “Radio Ejani” në Facebook: https://bit.ly/3AAPF3P
Ndiqni “Radio Ejani” në Twitter: https://bit.ly/2W9VNB4
Shkarkoni aplikacionin “Ejani” në App Store: https://apple.co/2XDhmKC dhe Play Store: https://bit.ly/3CEdMPx

Për më shumë klikoni në uebsajtin tonë: http://albanian.cri.cn/
Категория
Онкодерматология
Комментариев нет.