Приказната на Ике за карциномот на дојка

1 Просмотры
Издатель
На Ике и беше дијагностициран тројно-негативен карцином на дојка, а потоа набрзо потоа, HER2-позитивен.

Ике се сеќава на чувството на страв од непознатото, но што е најважно, на силата што никогаш порано не ја почувствувала.

Слушнете ја трогателната приказна на Ике за тоа како патувала за да го добие потребниот третман, за да може да продолжи да го живее својот живот во целост со нејзиниот сопруг и трите момчиња.

Контактирајте не:
https://www.roche.mk/ https://www.facebook.com/rochemacedonia/
https://www.linkedin.com/company/roche-macedonia
https://twitter.com/roche

Уште од основањето на компанијата во 1896 година во Базел, Швајцарија, Рош работи во насока кон унапредување на науката заради подобрување на животот на луѓето. Денес, Рош создава иновативни лекови и дијагностички тестови кои им помагаат на милиони пациенти ширум светот.
Рош е лидер во персонализираната медицина - стратегија чија цел е лекувањето да се приспособи кон секој пациент на најдобар можен начин. Рош е најголемата биотехнолошка компанија во светот, со вистински диференцирани производи во областа на онкологијата, имунологијата, заразните болести, офталмологијата и болестите на централниот нервен систем.

Претплатете се на следниов линк: https://www.youtube.com/channel/UCyXaXpI1CskZ8zPptHeXvBw?sub_confirmation=1.

За повеќе информации посетета ја веб страницата: https://www.roche.mk/.
Категория
Онкодерматология
Комментариев нет.